dimecres, 10 de maig del 2017

LA NIT DELS MALSONS A L'AUDITÒRI

"Quan en Lluc està a punt d'adormir-se, la Guardiana de la Por es cola a la seva habitació per la finestra. Ella, vetlla perquè la por no desaparegui del món, i vol fer entendre a en Lluc que tenir por no és dolent. Mitjançant un viatge a través dels malsons de diferents persones que en Lluc coneix molt bé, li farà veure que hi ha molts tipus de por i que tenir-ne no és cap defecte."


Així és com comença la cantania "La nit dels malsons" que els alumnes de 4t vam anar a representar a l'Auditòri de Barcelona. I tot i que vam haver de treballar molt durant el trimestre va valer la pena gaudir el gran moment de l'espectacle. 

A l'escenari, ens vam ajuntar uns 800 nens i nenes de diferents escoles. Va resultar ser una gran experiència plena de vivències: un auditori gegant, l'assaig general, la directora que ens manava moltes indicacions, els músics, el temps d'espera perquè cantessin els solistes, ara de peu, ara asseguts, ara cantem, ara callem, ara ballem... 

Cap de nosaltres pensava que darrera d'un espectacle hi hagués tanta feina i tantes coses a tenir en compte. Va ser una experiència inoblidable. 








 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada