dimarts, 5 de novembre del 2019

Tallers d'escriptura

La passada setmana els grups de Quart, Cinquè i Sisè van inicia els tallers d'escriptura.
Els cinc tallers que oferim aquest curs són: Cara a Cara (debat i opinió), Cartes a la directora (correspondència, crítica, suggeriments), Teatre (diàleg), Pas a pas (text instructiu) i T'imagino una vida (narrativa, biografia).
Aquest són alguns dels exemples de les creacions de la primera sessió:


Les segones oportunitats.

Un dia de pluja freda una nena d’uns dos mesos estava al mig del carrer. Els seus pares l’havien abandonat. Un matrimoni que venia del metge estava molt trist perquè els havia dit que no eren fèrtils. Mentre caminaven es van trobar la nena amb una targeta de deia:      

Respon al nom d’Alex Nonograni. Va néixer fa dos mesos, el dia vint-i-nou d’octubre de 1999. Esperem que qui estigui llegint aquesta nota l’estimi molt.

No posava firma ni cap telèfon al qual trucar. No s’ho van pensar ni dos cops i se la van emportar cap a casa seva.
Durant deu anys la van estar criant i estimant com si fos la seva filla. Ella no sospitava res fins que un dia abans del seu aniversari, mirant fotografies va veure que no n'hi havia cap de quan havia nascut. S'ho va callar fins el dia que celebrava el seu aniversari amb tota la família. Llavors ho va preguntar sense temor. La seva mare li va dir la veritat. L’Alex es va enfadar tant que va decidir fer entremaliadures fins esgotar els seus pares.
Cinc anys després els seus pares la van ficar en un reformatori juvenil. Dos anys en el reformatori i la van deixar tornar a casa dels seus pares.
Li van donar una segona oportunitat i ella la va acceptar.
Amb vint anys va començar a cantar. La van escoltar i va agradar molt. Es va posar Lisa com a nom artístic. Ara està cantant amb tot el seu cor i intenta oblidar que es seus pares biològics l’havien abandonat.

Andrea Mora 29.10.2019


 Maikol Mascellino

 Noa Tabares

 Maya Rodríguez

 Carla González

Marvin Sellán

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada