dimecres, 14 de març del 2018

Tallers d'expressió escrita 1 CS

Els tallers d'expressió escrita són una oportunitat de posar en solfa la creativitat del nostre alumnat.
Aquest curs tenim quatre tallers diferents: literari, de diàleg, descriptiu i d'opinió.
En la sessió 6 del taller d'opinió es va oferir aquesta imatge als alumnes:

Foto Jeff Walls Invisible man

I demanàvem que a) informessin, b) opinessin i c) imaginessin tot allò que la inventiva els deixés imaginar. Oferim dues mostres escrites per alumnes de Sisè.

Informo: Una habitació on es troba un home amb uns líquids, escoltant música en una cadira, rodejat de moltíssimes bombetes.
Opino: Penso que és un home molt creatiu al que no li agrada gens estar avorrit, no sembla una persona molt rica, però sap molt bé com entretenir-se amb els pocs diners que té.
Imagino a aquest home posant totes les bombetes i construint la seva habitació com ell la vol. Imagino que quan acabarà d'encendre totes les bombetes, veurà reflexat tot l'esforç que ha fet.
Asfand 

Jo veig que això és un apartament, no és una casa. Aquest noi es veu que és pobre perquè no té rentadora, no té tv... No tenir tecnologia no és ser pobre però aquesta imatge a mi em representa això. la roba està penjada en una part de l'apartament.
També veig que hi ha moltes bombetes i no totes estan enceses.
Jo crec que aquest home és desordenat o no té molt de temps per endreçar l'apartament. Les llums del sostre són molt boniques i brillants. M'agraden perquè això l'ha fet per algun motiu, alguna cosa emocionant i que dóna molta tristesa. M'imagino que aquest home ha penjat les bombetes pels morts del seu país. 
Melany 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada